Om mig

_05A5332-Edit-2Jeg er certificeret ID Lifecoach og har gennemgået en toårig coachuddannelse ved ID Academy. Som ID Lifecoach arbejder jeg både med coaching i forhold til jobbet, og life coaching, dvs. coaching i forhold til menneskers privatliv.

Derudover er jeg uddannet fra Danmarks Designskole og har en baggrund som underviser på kreative uddannelser samt 12 års erfaring som selvstændig designer.

Mit arbejde består i at hjælpe mennesker med at få bevidsthed på egne tanke- og handlemønstre og derfra skabe nye handlemønstre, som kan understøtte deres trivsel – både arbejdsmæssigt og privat.

I min coaching anvender jeg design thinking som metode til at belyse nye muligheder og tankemønstre. Jeg arbejder med konkrete redskaber, som klienten fremadrettet, selv kan anvende til at definere og arbejde med personlige og faglige mål.

 

 

 

Leave a Reply