Anbefalinger

 

Lene er en rar og empatisk person. Det er de tanker jeg har, når jeg tænker på de timer vi har talt sammen. Lene hjalp mig i en række coaching sessioner, da jeg startede egen virksomhed. Samtalerne gav fokus på mit projekt. Øget bevidsthed om det essentielle og fokus på processen. Lene er også utrolig dygtig indenfor det kunstneriske og grafiske felt. Det er imponerende at opleve, hvordan mine tanker og ideer blev omsat til en visuel identitet og et logo – et logo der føles helt rigtigt – kort sagt mit personlige brand.

Niels Andersen


Lene er det mest hjertelige og empatiske menneske, man kan forestille sig. At komme under hendes professionelle vinge føles på én gang som at komme hjem og samtidig som at blive klædt på til at tage på en lang, spændende og udfordrende rejse.

Gennem 1:1 samtaler med Lene har jeg fået indsigt i, hvilke – personlige såvel som professionelle – udfordringer, der gang på gang spænder ben for mig i den kreative proces, og jeg er blevet rustet til at kunne overvinde disse og derved blive mere fokuseret. Lene har hjulpet mig til at strukturere min tid, sætte grænser samt til at italesætte mine personlige prioriteringer og professionelle mål.

Kristine Harper, underviser